CD's

Servus heeft tot nu toe drie CD's uitgebracht: in 1997 "Erös" met zang van Elena Zamfira, in 2002 "Mit Herz" met Nello Mirando en in 2004 "Depen/Regen", een CD van Nello Mirando met Servus als het begeleidende orkest. Alle CD's zijn weer verkrijgbaar!

Speciale aanbieding: 1 CD voor €10, 2 voor €15 en 3 voor € 20!!

U krijgt een exemplaar van één van deze CD's toegestuurd als u het bedrag van het aantal CD's dat u wenst af te nemen plus €2,50 verzendkosten overmaakt op girorekening 198473877 t.n.v. G.J. Westendorp te Amsterdam. Graag het gewenste verzendadres vermelden als dit niet al op de overschrijfkaart staat en hoeveel exemplaren u van welke CD wenst te ontvangen. Stuur een e-mail met het verzendadres als dit niet op de overschrijving past.

Klik op één van de onderstaande links als u nummers van deze CD's wilt beluisteren. E.e.a. is in mono en in mp3-formaat (64kbit/s), waardoor de geluidskwliteit slechter is dan op de CD. Als uw internetverbinding te traag is om e.e.a. direct af te spelen, klik dan met uw rechtermuisknop op de link en kies "save target as..." of "doel opslaan als..." en sla het bestand eerst op op uw harde schijf.

 

Loïs (Regen) (comp. Nello Mirando) primás: Nello Mirando (1,6 Mb)

Awén, pias un gass menge primás: Nello Mirando (1,1 Mb)

 

Deze CD is uitgebracht door SYNCOOP

Deze CD is opgenomen in studio HET GELUID

     
 

Akènno kamill te meerapp en Sani e cu zurgalaii primás: Nello Mirando (3,5 Mb)

Tiknò (comp. Nello Mirando) en Friss primás: Juke Westendorp (1,7 Mb)

Deze CD is uitgebracht door SYNCOOP
     
 

Két Gitár primás: Juke Westendorp (1,5 Mb)

Ni Serdies zang: Elena Zamfira (2,3 Mb)

Deze CD is uitgebracht door SYNCOOP